SUTTON COLDFIELD SENIOR SHOWCASE

Thurs 12 September 2019

On Thursday, 12th September this year we are launching Sutton Coldfield’s first “Senior Showcase” in association with Mercia Grange Care UK.

There will be a range of activities, entertainment, refreshments, stalls and demos on offer throughout the event. The aims are to provide support and ideas for anyone of retirement age and above – from legal and health, to activities and accommodation!

FULL DAY PROGRAMME BELOW: 

12-4pm Sutton Coldfield Movie Makers (THEATRE St 23)

12-4pm Art activities THEATRE stand 2

12-4pm Tom Roberts – Barber THEATRE stand 6

12pm Social Singers (15 mins) LOUNGE

12.15 Nordic Walking Demo (15 mins) CRUSH HALL

12.30 Singalong For all our yesterdays (15 mins)LOUNGE

12.30 Enoch Evans Wills & Legal (30 mins) BEDFORD SUITE

12.40 Extend Exercises (15 mins) CRUSH HALL 

12.45 Wellbeing Choir (15 mins) LOUNGE

1pm Driving Miss Daisy Quiz Round 1 (15 mins) LOUNGE

1pm Sutton Ramblers (Meet at Stand 5 in Theatre, 1 hour walk)

1.05 Boxercise (15 mins) CRUSH HALL

1.15 Healthy Singing (15 mins)LOUNGE

1.15 Become a Dementia Friend (60 mins) BEDFORD SUITE

1.30 Dance Collective Ballet (15 mins)LOUNGE

1.30 Project Wellness Diabetes Talk (15 mins) THEATRE Stage

1.45 Boogie Woogie Piano (15 mins)LOUNGE

1.45 Nordic Walking Demo (15 mins) CRUSH HALL

2pm Singalong For all our yesterdays (15 mins)LOUNGE

2pm Extend Exercises (15 mins) CRUSH HALL

2.15 Driving Miss Daisy Quiz Round 2 (15 mins) LOUNGE

2.30 Boxercise (15 mins) CRUSH HALL

2.30 Henwood Court Retirement Finance (30m) BEDFORD

2.45 Dance Collective Ballet (15 mins)LOUNGE

3pm Become a Dementia Friend (60 mins) CRUSH HALL

3pm Singalong For all our yesterdays (15 mins)LOUNGE

3pm Sutton Ramblers (Meet at Stand 5 in Theatre, 1 hour walk)

3.10 Disability.co.uk Fraud, Scams & Budgeting (20m) BEDFORD

3.15 Driving Miss Daisy Quiz Round 3 (15 mins) LOUNGE

3.30 Healthy Singing (15 mins)LOUNGE

3.30 CHS Healthcare Choosing Healthcare? (15m) BEDFORD

3.45 Singalong For all our yesterdays (15 mins)LOUNGE

**For more information or if you are interested in having a stall, please contact our Managing Director, Julie (0121 296 9543) or Rachel MacKay (Care UK, 07971 306 222)**

Important Information

Running Time: 12PM – 4PM.

Admission Fee: FREE Entry

 

Age Guidance: N/A

 

House Rules

Menu